“Un nou futur per al sector de la piscina” Piscina &wellness Barcelona 2017

on

Fira de la piscina de Barcelona 2017. crèdit “Piscina & Wellness Barcelona”.

El sector de la piscina comença una recuperació

El passat 20 d’octubre es va clausurà la 13ena edició del Piscina &Wellness Barcelona 2017 on més de 500 empreses han exposat els seus productes i novetats en aquest sector. Empreses provinents de de 25 països en un espai d’exposició de 14.000 m2 en dos pavellons del recinte ferial de Gran Via. Aquesta edició a incrementat un 9% el nombre de visitants, un total de 13.000.

Cal destacar que a més de les millores sobre productes tradicionals, com motors de caudal variable, mes silenciosos, diferents productes per al tractament de l’aigua, el creixement del sector wellness, en el que cada cop ocupa més espai en el sector, pren força les connexions intel·ligents per al control de la piscina.

Hem de destacar que comencen a ser importants el productes interconnectats per tecnologies wifi, bluetooth o radio per transmetre informació on  l’usuari pugui controlar la seva piscina ja be sigui mecanismes elèctrics com el motor o els llums o paràmetres químics per al coneixement de l’estat de l’aigua, és el que s’anomena “ Internet of things”.

També s’aposta  per a la renovació d’instal·lacions. El nostre país es el que te un dels parcs de piscines més grans d’Europa des de fa temps i ara comença a ser un moment per anar renovant equips i instal·lacions, cercant rendiment, eficàcia, i economia, i sobre tot que el control i esforç del manteniment sigui el menor possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s