Prepara la piscina per a l’hivern

piscina hivern feldmann

Amb la tardor i els primers freds és l’hora d’adaptar el funcionament de la piscina a les seves actuals necessitats. A partir d’ara, reduirem les hores de filtració, de forma gradual, reduint-les segons la
temperatura, fins a un mínim de 1 hora diària. També es recomanable que les hores de filtració coincideixin amb les temperatures mes baixes, sobre tot si estem en una zona tèrmicament freda, on les gelades siguin freqüents.

Es redueix la dosificació del producte, si no hem addicionat hiber i tancarem electròlisis si en tenim.

Col·locarem cobertors en cas de disposar d’ells, i així evitarem que l’aigua es malmeti, impossibilitant que caigui dins la brutícia, cosa que ens estalviarà feina.

Al no necessitar la mateixa atenció fora de la temporada de bany, estalviem tant en consum elèctric, com en producte químic i, fins i tot, en hores de feina dedicades a la piscina.

Amb l’arribada del fred ja no cal que estigui pendent de la anàlisis de l’aigua de la seva piscina.

Un cop baixen les temperatures i l’aigua esta per sota dels 15º, podem oblidar-nos d’analitzar i afegir el producte químic, si hem addicionat la dosis de Hiber necessària ( o altres productes específics per a la hivernació) per que la piscina  aguanti sense problemes durant la temporada de fred.

Per addicionar el producte hem de tenir un nivells correctes de clor (2) i ph,  ( 7,2) i tenir la piscina en condicions optimes, es a dir, transparent i sense algues. Si no fos el cas, caldria realitzar el tractament pertinent per recuperar l’aigua abans d’afegir l’hiber.  Quan afegim el producte d’hibernació, haurem de tenir la piscina filtrant entre 4-8 hores per aconseguir una correcte distribució del producte.

Segons la mida de la piscina i la seva desinfecció habitual, la dosis adequada de Hiber dóna la estabilitat química al l’aigua per poder aguantar sense addicionar cap altre producte mentre duri el fred.

En les piscines amb electròlisis salina que disposin de by-pass, en aquests casos caldrà apagar l’equip des de el panell i tancar el by-pass d’accés a la cèl·lula i
obrir el directe. Buidarem l’habitacle de la cèl·lula  d’aigua, per tornar a col·locar la cèl·lula al seu lloc. Quan accionem el funcionament automàtic, la circulació de l’aigua
passarà per l’altre accés i no afectarà a la cèl·lula.

Consulti amb el seu proveïdor habitual el tipus de hibernació ideal segons les característiques de la seva piscina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s